Jucătorii sub 19 ani ai CSM Politehnica Iași, pregătiţi de Bebe Manole, vor primi vizita celor de la CFR 1907 Cluj. Partida va avea loc pe terenul sintetic al complexului din Copou şi va începe la ora 11.00. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei, ieşenii au eliminat pe FC Botoşani în şaisprezecimi, scor 3-2, şi pe CS Mioveni în optimi, scor 6-5.

După meciul juniorilor mari este programată întâlnirea dintre echipa U17 a clubului ieșean(antrenor Gelu Paveliuc) şi Dinamo Bucureşti. În prima rundă a competiţiei, CSM Poli a trecut cu 1-0 de Atletico Vaslui, iar în optimile de finală a dispus de FC Voluntari cu 6-4.

„Vor fi meciuri deosebit de dificile în compania unor adversari redutabili, cu rezultate remarcabile în campionatele pentru juniori. Băieţii s-au pregătit foarte bine şi, chiar dacă pornim cu a doua şansă, sperăm să dăm lovitura. Mă bucur că îi putem folosi şi pe jucătorii care se pregătesc cu echipa mare, Danale, Dodan, Moldovan, care vor juca la U19, echipă la care portar este talentatul Brânză, component al naţionalei Republicii Moldova. La U17, poarta va fi apărată de Teo Axinte. Din păcate, văd că vremea nu prea ţine cu noi, dar, chiar dacă va ploua, aşteptăm suporterii alături de noi.” a declarat prof. Marian Moldovan, şeful Centrului de Copii şi Juniori al CSM Politehnica Iaşi.

Sursa: Politehnica Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published.