După retragerea din activitate a unuia dintre cei mai importanți jucători ai Forestei Suceava, Daniel Bălan, un alt jucător a plecat de la clubul bucovinean.

Alexandru Ivan, mijlocaş în vârstă de 21 de ani, venit de la gruparea de Liga a IV-a, Viitorul Liteni, a fost exclus din lot după un comportament nesportiv față de antrenorul Cristi Popovici.

Ivan i-a spus antrenorului Cristi Popovici că el se antrenează când vrea. În cazul acesta, i-am reziliat contractul. Să se ducă la Liga a IV-a, că numai acolo te antrenezi când vrei”, au precizat oficialii clubului de pe Areni, citaţi de Gazeta SV.

Clubul sucevean a pierdut ultimul meci din campionat cu 0-2 în deplasare,împotriva celor de la CS Baloteşti, iar conducerea a decis sistarea salariilor până echipa revine pe drumul cel bun. Recent, unul dintre liderii echipei, Daniel Bălan, s-a retras din activitate la vârsta de 37 de ani.

Alexandru Ivan nu a apucat să debuteze pentru Suceava, fiind doar component al echipei de 18 jucători pentru meciul cu ASU Poli.

Deoarece etapa viitoare Foresta Suceava nu are un meci programat în campionat , după retragerea echipei ACS Berceni, Foresta va juca un amical cu echipa de juniori LPS Suceava. Meciul este programat sãmbătă, la ora 11:00.

Următorul meci în campionat va fi contra celor de la Chindia Târgovişte, pe 18 martie.

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.