Peluza Nord Iași

Peluza Nord Iași

Nici eu, pentru că Sportul Studențesc, A.S.P.I, Politehnica, C.S.U, Știința, CSMS, Poli Unirea, ACSMU, Politehnica sau CSMS din nou, nu au câștigat niciodată campionatul României. Atunci, tu, suporter ieșean, de ce nu îți încurajezi echipa la fiecare meci ca și cum ar fi ultimul? Dacă tu nu faci ceva pentru a fi mândru că ești suporterul echipei care reprezintă orașul tău, atunci de ce ai pretenții de la jucători veniți din alte orașe sau chiar din alte țări?

Îți amintești ultima dată când ai spus că ți-a plăcut într-adevăr atmosfera din Copou? Poate, poate, la acel meci al promovării cu Farul Constanța? Prea puțin, iar de atunci au trecut deja 2 sezoane de Liga 1. Fotbalul se joacă pentru suporteri, iar suporterii trebuie să merite o echipă performantă! E adevărat, și jucătorii trebuie să merite să vii la stadion, să îi încurajezi, dar acești fotbaliști vor și asta trebuie să conteze pentru tine mai mult ca orice.

Urmează două meciuri extrem de importante pe teren propriu cu FC Voluntari și Concordia Chiajna, iar alb-albaștrii te vor alături de ei, iar ei promit să îți demonstreze că nu au uitat fotbalul, că sunt aceiași jucători care au terminat pe locul 2 în clasamentul returului sezonului trecut.

Tu, suporter ieșean, poți fi factorul decisiv care poate face ca această echipă să prindă aripi din nou! Și poate, cândva, titlul unui astfel de articol va fi real…

Leave a Reply

Your email address will not be published.