Nelu Stancea

Nelu Stancea

Echipa de futsal CSMS Iași a reușit să se califice în play-off-ul Ligii 1, după ce a terminat la egalitate partida disputată pe teren propriu, împotriva formației KSE Tg. Secuiesc. Sport Moldova a stat de vorbă cu antrenorul echipei ieșene, Nelu Stancea și a aflat gândurile acestuia înainte de startul play-off-ului. CSMS va primi sâmbătă, de la ora 19.00, vizita formației Informatica Timișoara, în prima etapă din a doua parte a sezonului.

Ați îndeplinit obiectivul de a intra în play-off. Cum vă simțiți?
Se putea si mai bine, puteam termina chiar pe locul 6. Acum așteptăm meciul de sâmbătă cu Timișoara, care va fi foarte dificil pentru noi, timișorenii au o echipă foarte bună.

Care este obiectivul de acum până la finalul sezonului?
Sperăm să ne clasăm cât mai bine, vrem să terminăm cât mai sus. După cum știți, forțele futsalului sunt Timișoara, Deva și Tg. Mureș. Noi am prins să jucăm cu una dintre echipele cele mai bune, cu internaționali brazilieni și sârbi.

Deși au plecat jucători foarte buni de la echipă de-a lungul timpului, ați reușit să țineți lucrurile sub control. Cum ați reușit acest lucru?
Toate aceste lucruri le-am reușit doar prin muncă, antrenament și seriozitate. Fără o muncă titanică, nu am fi reușit nimic. Țin să le mulțumesc băieților pe această cale, pentru că au înțeles ce trebuie să facem și pentru că au respectat tot ceea ce am pregătit la antrenamente din punct de vedere tactic și nu numai.

Ce vă propuneți pentru meciul cu Informatica Timișoara? Sperați la o victorie?
Meciul începe de la scorul de 0-0 și ce va fi, vom vedea în teren.  Avem șanse de 50% la startul întâlnirii. Pe parcursul jocului, sper ca băieții să se concentreze mai mult decât au făcut-o până acum. Dacă respectăm ceea ce facem la antrenamente, probabil că vom face un rezultat bun.

Pentru ce loc credeți că s-ar fi luptat echipa noastră dacă jucătorii ieșeni care au plecat, ar fi fost în lot?
Poate cu ei nu am fi prins play-off-ul, nu se știe niciodată. Glumesc, bineînțeles.Contează că  ne-am îndeplinit obiectivul, asta este foarte important.

Care este planul de viitor (sezonul următor) pentru echipa de futsal de la CSMS? Dumneavoastră rămâneți la Iași?

Răspunsul la această întrebare și întregul interviu va putea fi citit în format print, în programul de meci care va fi distribuit sâmbătă, înaintea întâlnirii dintre CSMS Iași și Informatica Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.