Leo-Grozavu

Leo-Grozavu

După înfrângerea la scor de tenis din ultima etapă, în fața celor de la CFR Cluj, scor 0-6, tehnicianul celor de la FC Botoșani, Leo Grozavu crede că lucrurile încă se mai pot rezolva, chiar dacă echipa pe care o antrenează ocupă în acest moment loc de baraj în play-out-ul Ligii I.

„S-a întâmplat vreo tragedie? A murit cineva? E un joc de campionat. Am pierdut cu 6-0, ce pot să spun? E destul de greu de vorbit la 6-0! Acesta este rezultatul şi trebuie să ni-l asumăm. E clar, în acest moment, că avem probleme din toate punctele de vedere. E un campionat foarte dificil cu acest play-out. Până la final mai sunt 7 jocuri, şi toate se joacă sub spectrul retrogradării. Trebuie cu toţii să ne restrângem şi să reuşim să facem ceva. Cele şapte etape rămase de disputat din acest play-out se anunta de-a dreptul a fi pe viaţă şi pe moarte, însă Grozavu crede că rezolva situatia. “Sunt convins în acest moment că putem să redresăm situaţia, dar sigur nu este suficient să-mi doresc doar eu“, a declarat tehnicianul moldovenilor.

Înfrângerea de la Cluj a fost cea drastică din istoria celor de la FC Botoșani în Liga I. Pe prima scenă a fotbalului românesc, cei de la Botoșani au 100 de meciuri disputate, din care 32 de victorii, 28 de remize și 40 de înfrângeri.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.