Valeriu Iftime

Valeriu Iftime

După un parcurs fără cusur în ultimele două etape din play-out, când au marcat de 8 ori în cele două victorii, 4-0 cu Petrolul Ploiești și 4-2 împotriva formației FC Voluntari, cei de la FC Botoșani se gândesc serios la o nouă participare în preliminariile Europa League.

Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime eeste de părere că în urma unui parcurs perfect până la finalul play-out-ului, echipa sa are toate drepturile de a visa la o calificare în cupele europene.

„15 puncte. Matematica e simplă. Ce se va întâmpla… Eu nu sunt un oracol de la Zlătunoaia ci un susţinător nebun al fotbalului din Botoşani. Cred în fiecare zi că putem mai mult. Încă ne uităm în spate, încă avem probleme cu taifunul care nu s-a liniştit. Sunt cinci puncte faţă de Voluntari care se pot reface uşor. Noi avem nevoie de un meci bun la Chiajna după care avem acasă cu Craiova şi ne va da Dumnezeu ceea ce am pierdut acolo. Mergem la Timişoara după care ne gândim la altceva. La Iaşi este o finală a păioşilor. Sper să fie finala Moldovei. Ar fi extraordinar să jucăm la Iaşi pentru un loc de Europa. După aşa un spectacol, după o aşa zi mare, putem visa”, a declarat Iftime, pentru btonline.ro.

În prezent, FC Botoșani se află la 5 puncte distanță de locul de baraj ocupat de FC Voluntari și la 8 puncte de ACS Poli Timișoara, aflată pe loc retrogradabil.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.