Gianmarco Piccioni

Gianmarco Piccioni

CSMS Iași s-a chinuit teribil cu ultima clasată din Liga 1, Petrolul Ploiești, echipă pe care a învins-o cu scorul de 1-0, grație unui gol marcat de Piccioni dintr-o lovitură liberă de la 17 metri. De altfel, acela a fost și singurul șut pe poarta apărată de Cobrea, ieșenii nereușind să spargă una dintre cele mai slabe apărări din România. Imediat după marcarea golului, italianul Piccioni a făcut semne spre spectatorii de la Tribuna A, pe care îi îndemna la tăcere, după care a lovit cu piciorul gardul care desparte tribuna de terenul de joc. “De când sunt aici, de 10 luni, am fost înjurat mereu. Eu încerc să dau ce e mai bun din mine, dar așa e în România”, a declarat atacantul la final.

Nicolo Napoli s-a declarat nemulțumit de jocul elevilor săi. “Nu am făcut un meci bun, am intrat în jocul lor și am greșit mult. Jucătorii au simțit și presiunea faptului că nu au mai marcat de 3 meciuri. Punctele sunt foarte importante și rămânem cu ele. Gestul lui Piccioni la adresa spectatorilor este normal”, a spus tehnicianul ieșenilor.

Moldovenii se află în continuare la egalitate cu CS U Craiova, pe prima poziție din play-out, iar etapa viitoare vor întâlni în deplasare, FC Voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.