Andrei Cristea

Andrei Cristea

CSMS Iași a terminat la egalitate, scor 1-1, penultima partidă din sezonul regulat, disputată pe teren propriu, în compania formației ACS Poli Timișoara. Golul ieșenilor a fost marcat de Andrei Cristea, în minutul 75, atacantul marcând la primul său meci în Copou, de la revenirea la Iași. Timișorenii au egalat 3 minute mai târziu, atunci când O. Popescu a trimis în vinclu un șut din interiorul careului. Bojan Golubovic putea aduce toate cele 3 puncte echipei lui Nicolo Napoli în minutul 89, dar portarul oaspeților a scos de sub bară execuția spectaculoasă, din foarfecă, a bosniacului.
“Am avut un ghinion teribil azi, dar până la urmă este un punct luat. Am ratat din toate poziţiile! Acum asteptăm să vedem rezultatul de mâine de la Cluj. Ăsta este fotbalul, când e să nu-ţi iasă, nu-ţi iese. Oricum, îi felicit pe băieţi pentru atitudinea de azi. A fost o presiune mare pe ei. Şansele noastre sunt mici acum pentru intrarea în play-off şi totul depinde de rezultatul din meciul ASA Târgu-Mureş – CFR Cluj„, a declarat președintele Florin Prunea la finalul meciului.

Moldovenii ocupă în acest moment poziția a 6-a și așteaptă cu emoții partida din această seară dintre CFR Cluj și ASA Tg. Mureș, întâlnire care va decide dacă alb-albaștrii rămân la mâna lor în ultima etapă, atunci când vor întâlni FCSB, în deplasare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.