Martinus

Martinus

FC Botoșani primește vineri vizita formației Astra Giurgiu, în etapa a XXV-a a Ligii 1 de fotbal, iar  Cristi Pustai are bătăi de cap în ceea ce privește alcătuirea primului 11. Antrenorul botoșănenilor nu va putea miza pe Gabriel Vașvari și Martinus ambii fiind suspendați, ca urmare a cumului de cartonașe galbene.

Conducerea clubului moldav a stabilit și prețurile biletelor pentru întâlnirea de vineri, intrarea generală fiind de 15 lei, tichetele urmând a participa la tombola pentru câștigarea unui autoturism. Orice suporter poate câştigat cu 15 lei Logan-ul. Tot ce îi rog pe suporteri este să fie foarte atenţi, să citească regulamentul şi să completeze citeţ taloanele de participare la concurs. Îmi doresc să câştige acest premiu un suporter înfocat al echipei, care să fie prezent pe stadion pentru a fi aplaudat de întreaga asistenţă, a declarat Cornel Şfaiţer.

Meciul dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu va avea loc vineri, cu începere de la ora 20:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.