Penicilina Iași

Penicilina Iași – Rareș Puni

Penicilina a pierdut un nou meci în Divizia A1 de volei feminin și obiectivul de a se clasa pe una dintre primele 6 poziții este tot mai greu de realizat pentru formația ieșeană. Astfel, conducerea clubului, prin vocea directorului Vasile Chebac, cel care răspunde din partea SC Antibiotice SA de echipa feminină de volei, a anunțat faptul că își dorește aducerea unui antrenor secund, Rareș Puni fiind în pole-position pentru acest post. “Întrebați-i pe cei care au spus asta. După părerea mea, nu se pune problema să se întoarcă Puni. Dacă ar vrea să se întoarcă, ar trebui mai întâi să își facă o autocaracterizare în care să scrie tot ce a făcut pentru Penicilina, iar dacă el consideră că merită, îl aștept să pună osul la treabă”, a declarat președintele Vasile Stângă, vizibil iritat de posibilitatea ca Rareș Puni să se întoarcă la Iași.

Rareș Puni este în acest moment antrenor secund la Știința Bacău, dar nu exclude varianta întoarcerii la Iași. “Nu m-a contactat nimeni deocamdată din conducerea clubului, dar am auzit și eu aceste zvonuri. M-aș întoarce cu cea mai mare plăcere la Iași, pentru că aici am învățat voleiul și mă simt dator față de acest oraș. În momentul de față mi-e foarte bine la Bacău, din punct de vedere al stresului sunt mult mai liniștit aici, dar cu siguranță m-aș întoarce la Penicilina dacă aș fi dorit”, a declarat Rareș Puni.

Simțindu-și scaunul în pericol din cauza lipsei rezultatelor, Vasile Stângă a mai declarat: “Până la găsirea unui președinte mai bun decât mine, eu voi rămâne în funcție. Știu cu siguranță că toți așteptați plecarea mea de la Penicilina. Nu am ce să îi reproșez lui Dan Gavril, nici nu pot trece prin fața acestui om în materie de volei. Nu știu în acest moment de ce ar fi nevoie pentru ca echipa să meargă”.

Întrebat dacă vede pe viitor din nou o relație Stângă – Puni la Penicilina, președintele a evitat să dea un răspuns categoric.

Penicilina Iași ocupă în acest moment poziția a 9-a în clasamentul Diviziei A1 de volei feminin și va întâlni etapa vitoare CSM Lugoj, în deplasare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.