Plecat în această vară la Steaua București, după ce și-a terminat contractul cu CSM Politehnica Iași, Bojan Golubovic nu s-a adaptat în Capitală și sunt șanse mari ca acesta să revină în iarnă în Copou. Bosniacul își negociază în aceste zile rezilierea contractului cu roș-albaștrii, fiind dezamăgit de prestațiile sale din această toamnă.

”Golubovic și-a exprimat dorința să rezilieze contractul după meciul cu Astra. Trebuie să se hotărască singur ce vrea să facă. Nu mi s-a întâmplat niciodată ca un jucător să fie atât de supărat. I-am spus și lui Golu că mai poți avea astfel de momente, dar nu trebuie să te superi și să iei astfel de măsuri legate de cariera ta.”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Președintele CSM Politehnica Iași, Florin Prunea, a comentat situația lui Golubovic. ”Eu îl cunosc foarte bine pe Bojan, nu păcălește fotbalul. Îl apreciez pentru că a cerut rezilierea cu Steaua. Eu un profesionist cum sunt foarte puțini în Liga 1. La noi, ușa e deschisă tot timpul. S-a simțit bine aici, l-am apreciat tot timpul,  mereu am fost lângă el. Cam o dată la două săptămâni am ținut legătura cu el. Este un jucător pe care ni-l dorim, dar discutăm după ce își reziliază contractul cu Steaua”, a spus Prunea.

Bojan Golubovic are 33 de ani și a mai jucat pentru CSM Politehnica în perioada februarie 2015 – iulie 2016.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.