Bojan Golubovic se află alături de noua sa echipă, Steaua București, în cantonamentul din Slovenia și a povestit jurnaliștilor despre cum se simte la antrenamentele fostei campioane.

”Mă simt bine, chiar dacă este o perioadă grea cu antrenamente dificile. Eu am însă mare încredere în mine, mai ales că fiecare fotbalist are dorința de a juca la cel mai înalt nivel.

Îmi doresc foarte mult să-mi ajut echipa să obțină cele mai bune rezultate, să câștigăm campionatul și să intrăm în grupele Champions League. Știu că va fi greu, dar vom lupta, iar dacă nu vom reuși, atunci măcar să ajungem în grupele Europa League.

Echipa mă poate ajuta ca eu să devin golgheter, dar și eu voi ajuta astfel echipa. Vedem… Ceea ce este clar este faptul că vreau să joc cât mai bine, să dăm goluri multe și să reușim prestații pe măsură.

Joc de mai mulți ani în România, dar antrenamente ca aici nu am mai văzut. Sunt mult mai variate și intense. În plus, Steaua are mulți jucători de calitate.

Îmi place Varela cum se antrenează, cum reprezintă echipa. Este un căpitan adevărat! Și Gabi Tamaș are experiență, un fotbalist foarte bun, a spus Golubovic pentru Digisport.

Bojan Golubovic a reușit 12 goluri și 4 decisive în sezonul precedent, jucat în tricoul formației CSMS Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.