Florin Prunea, reprezentantul cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv și președintele formației CSMS Iași, a anunțat faptul că va dona întreaga sumă primită de la FRF pentru calificarea la Euro 2016 Centrului de Copii și Juniori de la Iași.

”Noi întotdeauna am acordat o atenţie deosebită juniorilor. Înainte luam scoruri la juniori de 10-0 şi 12-0. Întotdeauna vor apărea astfel de nemulţumiri în astfel de situaţii (n.r. când a fost întrebat despre returnarea primei de 90.000 de euro încasată pentru calificare).

A luat naştere Liga Elitelor, o competiţie gândită şi finanţată de Federaţie, au luat naştere anul trecut două centre naţionale de excelenţă, anul acesta alte două centre. Fotbalul românesc arată aşa cum arată şi societatea românească. Uitaţi-vă la valurile de corupţie care au acaparat societatea, uitaţi-vă la lipsa infrastructurii fotbalistice, pe ce stadioane se antrenează copiii noştri, care sunt salariile care se câştigă la nivel de copii şi juniori, mingile care lipsesc. Toate lucrurile acestea contează. Jucătorii buni, talentaţi, nu pică din cer”, a declarat Burleanu, întrebat dacă va face același lucru cu cei 90.000 de euro primiți în urma calificării.

Conducerea FRF și membrii Comitetului Executiv au împărțit o sumă totală de peste 600.000 de euro în urma calificării României la Campionatul European din Franța.

Leave a Reply

Your email address will not be published.