Fotbalistul Olimpiu Moruțan (17 ani), de la FC Botoșani este unul dintre cei mai doriți fotbaliști români la această oră. Patronul formației botoșănene a declarat că a primit oferte pentru Moruțan de la FCSB și PSV Eindhoven și există mari șanse ca acesta să părăsească Botoșaniul în această vară.

”Este posibil să-l vindem pe Moruțan la vară, doar dacă nu va mai putea el să continue la Botoșani, dacă-l vor zăpăci ăștia cu ofertele. Eu zic că Moruțan, dacă mai stă un an la Botoșani, atunci devine un jucător important. Pentru că jucători ca el, cu 18 ani neîmpliniți, cu prima dragoste nepetrecută, cu liceul neterminat și cu părinții în Germania, pot avea probleme. Așa că noi ne ocupăm de Olimpiu să aibă și un comportament de om mai mult decât serios.

El vrea la Botoșani acum. Îl văd foarte echilibrat, Leo Grozavu ține foarte mult la el, am pregătit un tratament special pentru el. La fel ca el, îl avem pe Fulop II și pe Corban, chiar ne ocupăm serios de juniori.

La fiecare trei zile îl caută cineva. Cea mai concretă ofertă a fost de la Steaua și de la PSV. Concretă, pentru că domnul Becali a spus câți bani ne dă pe el. Plus că domnul Becali a fost foarte înțelegător, pentru că a zis că ne dă banii la vară și-l mai lasă pe Moruțan un an la Botoșani.

La prima vedere și domnul Becali l-a cotat la mai mult pe Moruțan, față de cei 400.000 de euro pe care i-a dat pentru Man”, a spus Iftime, la Digi Sport.

În acest moment, Olimpiu Moruțan este cotat la 200.000 de euro de către transfermarkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.