FC Botoșani va întâlni mâine, începând cu ora 17:00, pe teren propriu, formația Astra Giurgiu, în etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

FC Botoșani - Astra

FC Botoșani – Astra

Botoșănenii vin după două înfrângeri consecutive în primele etape ale campionatului, pierzând cu scorul de 0-3 pe teren propriu în fața medieșenilor și cu 4-1, la Ploiești, în fața Petrolului.

„Suntem o echipă puternică. Vom face tot ce depinde de noi ca să nu pierdem. În primul joc cu Gaz Metan am fost lipsiţi de şansă, am ratat mult. Acum sperăm să avem şansă şi să şi marcăm. Până acum nimeni nu a reuşit să înscrie împotriva lor. Orice punct este foarte bun cu Astra, Steaua sau Petrolul. Astra este o echipă foarte bună de contraatac, cu jucători valoroşi. Când au ocazia nu te iartă.”a declarat Gabriel Vașvari.

„La acest nivel toate meciurile sunt la fel de grele, indiferent împotriva echipei cu care jucăm. Întâlnim un adversar care s-a calificat în Europa League, care se bate la campionat. Noi trebuie să sperăm că vom obţine un rezultat pozitiv. Ştim că nu am avut un început fericit de campionat dar ne dorim să acumulăm puncte. Nu stăm extraordinar ca stare morală dar suntem conştienţi că trebuie să acumulăm puncte şi nu putem plânge la infinit.”, a spus antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu.

Botoșănenii ar putea profita de oboseala acumulată de giurgiuveni în partida de joi, disputată în deplasare, în fața celor de la Slovan Liberec, în preliminariile Europa League.

În ultima întâlnire dintre cele două formații, Astra s-a impus la Botoșani, scor 2-0.

Partida dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu va avea loc duminică, începând cu ora 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.