CSMS Iași a pierdut, scor 1-5 meciul de pe teren propriu, disputat în compania echipei Petrolul Ploiești, în etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

CSMS Iași - Petrolul

CSMS Iași – Petrolul

Ploieștenii au deschis scorul în minutul 20, prin Teixeira, acesta șutând în colțul lung al porții apărate de Caparco. Prima mare ocazie a ieșenilor a avut loc în minutul 24, când Pecanha a respins în corner șutul lui Olah. Ieșenii au continuat să preseze la poarta prahovenilor, iar Wesley a egalat cu o lovitură de cap, după centrarea lui Ciucur de pe partea stângă.  În minutul 46, Mitic a primit cartonașul roșu după un fault din spate la mijlocul terenului.

În minutul 52, Albin a scăpat pe contraatac și i-a pasat lui Mutu, care a marcat singur cu portarul. Patru minute mai târziu, Wesley a cerut penalty, dar arbitrul Balaj nu a luat în seamă protestele ieșenilor. Șutul lui Tamuz din minutul 59 a anunțat golul 3 al echipei antrenate de Răzvan Lucescu, tot Tamuz aducând scorul la 3-1. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș a cerut din nou penalty după un fault asupra lui Ciucur în minutul64, dar tot Petrolul a înscris, 10 minute mai târziu prin același Tamuz.

Alcenat a primit cartonașul roșu în ultimele minute ale partidei, iar Albin a închis tabela la 5-1.

” Mi-a fost teamă de meciul de la Iași, pentru că venim după un meci la Plzen, după o deplasare lungă și nu am apucat să facem decât un antrenament ușor când am ajuns aici. Nu am lăsat adversarul să vină peste noi, iar după eliminarea lui Mitic ne-a fost mult mai ușor. Avem jucători foarte tehnici, care se descurcă excelent pe spații largi. Wesley este un jucător foarte bun, care poate ajuta CSMS să scapte de la retrogradare.”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei.

” Am avut o primă repriză bună, dar jocul s-a rupt după eliminarea lui Mitic. Le-am spus jucătorilor mei că nu trebuie să ne lăsăm adversarul să își facă jocul, pentru că au jucători cu mare experiență și foarte tehnici de la mijloc în sus, cărora nu aveam voie să le lăsăm spații. Din păcate pentru meciul de la Giurgiu avem deja 4 indisponibili, dar mergem acolo să ne jucăm șansa.” , a declarat antrenorul echipei CSMS Iași, Marius Lăcătuș.

CSMS Iași se deplasează etapa viitoare la Giurgiu, pentru meciul împotriva formației Astra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.