CSMS Iași - Petrolul

CSMS Iași – Petrolul

Mâine, de la ora 19:00, CSMS Iași va primi vizita echipei Petrolul Ploiești, în etapa a 3-a a Ligii I de fotbal. Este prima echipă cu pretenții la primele locuri pe care ieșenii o întâlnesc în acest campionat, după ce în primele etape au dat piept cu Viitorul Constanța și Gaz Metan Mediaș, ambele partide terminându-se la egalitate, scor 0-0.

Formația din Copou ar putea profita de oboseala acumulată în lotul ploieștenilor, aceștia calificându-se joi, în play-off-ul Europa League, după ce au învins cu scorul de 4-1 Viktoria Plzen, în Cehia. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș a intrat în cantonament încă de vineri.

“Răzvan are la dispoziție un lot foarte valoros. Concurența este foarte mare pe posturi, fiecare dintre jucători ar putea fi titulari. Încercăm să producem surpriza. Ar fi un lucru extraordinar pentru noi să obținem victoria.”, a declarat Marius Lăcătuș. 

Absențele din lotul ieșenilor sunt Mihalache, suspendat după eliminarea de la Mediaș, iar Liviu Mihai și Bole sunt în continuare accidentați. Narcis Bădic și Wesley s-au antrenat normal, acesta din urmă având șanse să intre în partida de mâine seară.

Echipa probabilă: Caparco – Mitic, Plămadă, L. Munteanu, I. Voicu – Olah, Creţu – Bosoi, Wesley, Ciucur – Pălimaru

Prețul biletelor:

  • Peluze: 15 lei
  • Tribuna A și B: 25 lei
  • Tribuna 0A și 0B: 35 lei
  • Tribuna 0: 55 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.