Gomo OndukuContinuă tensiunile dintre Gomo Onduku și Florin Prunea. Aceștia s-au întâlnit ieri, în biroul președintelui de la CSMS Iași și au discutat despre problema contractului fotbalistului nigerian.

“M-am văzut ieri cu președintele Prunea la el în birou, pentru că am vrut să termin totul în mod pașnic, fără alte scandaluri, dar era foarte supărat pentru ceea ce am vorbit în presă. I-am spus că eu nu am vorbit până acum cu nimeni de la presă în toată perioada în care am fost la Iași, pentru că am vrut să îmi văd de jocul meu și să mă concentrez pe ceea ce aveam de făcut. De data aceasta, am ales să vorbesc, pentru a mă apăra corect. Dacă ar fi spus adevărul, aș fi tăcut, dar așa, trebuia să fac ceva pentru ca imaginea mea să rămână cea corectă. L-am întrebat despre scrisoarea pe care am trimis-o clubului și mi-a răspuns că nu a primit nicio scrisoare”, a declarat Gomo Onduku, exclusiv pentru Sport Moldova.

Fotbalistul vrea să plece cât mai repede în Nigeria

Onduku spune că nu vrea să mai stea în Iași, pentru că odată cu trecea timpului, cheltuie și mai mulți bani. “Prunea mi-a spus că mi-a plătit deja salariul pentru ultima lună și nu știe de ce mă mai plâng. Dar eu trebuie să primesc banii pe chirie pentru 3 luni și bonusurile. Am zis bine, dacă el a fost singur și a anulat contractul la Federație, asta e, dar să îmi dea biletele de avion pentru a pleca acasă, pentru că aici stau degeaba și odată cu trecerea timpului, cheltui și mai mulți bani. Mi-a spus că nu este treaba lui să îmi dea bilete de avion și să mă duc la presă. Eu sunt singur aici, nu am mamă, tată, soră, familie și nu îmi este ușor. Cred că viața nu este chiar așa și cred că Prunea ar trebui să trateze copiii părinților corect”, a mai spus Onduku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.