Alexandru Boiciuc, atacantul sub 21 de ani pe care CSM Politehnica s-a bazat în acest început de campionat și în care ieșenii își pun mari speranțe pentru viitor, i-a lăsat pe alb-albaștri în 10 oameni încă din minutul 5 al partidei cu Steaua, după o intrare direct cu talpa pe tibia lui Ovidiu Popescu.

 “Sunt complet distrus, mi-e frică să intru în vestiar. Îmi cer scuze faţă de Ovidiu Popescu şi faţă de Steaua”, a spus fotbalistul pentru Prosport.

Reporterii Sport Moldova au vorbit cu o parte dintre colegii lui Boiciuc, aceștia transmițându-i mesajele lor de încurajare.

Ionuț Voicu: ”Cu toții greșim și este foarte important să învățăm din greșelile făcute. Nimeni din vestiar nu i-a reproșat nimic după meci și nici a doua zi în vestiar. Așa cum ne-am bucurat cu toții la golul lui cu Pandurii, așa o să îl susținem toți să treacă peste acest episod mai puțin plăcut. Capul sus și la muncă!
Andrei Cristea: ”E o șansă mare pentru el faptul că poate fi titular și să joace în tricoul Iașului. Trebuie să se concentreze foarte mult doar pe fotbal. Trebuie să fie realist și să își dea seama că a primit o șansă mare, dacă vrea să fie fotbalist. Trenul oprește în gară o dată, de două ori, dar dacă nu te urci îl el, pleacă imediat. El acum s-a urcat la Iași, dar a coborât la Podu Iloaiei” 
Milan Mitic: ”Astfel de faze se întâmplă în fotbal, important este că nu a fost cu intenție. El este un jucător talentat, dar fără experiență și trebuie să fim alături de el, să îl susținem în continuare. Capul sus, Alex!”
Marius Mihalache: ”Toți colegii suntem alături de el! Suntem un grup unit și cu ajutorul nostru o să treacă peste momentul ăsta greu. Oricare dintre noi poate greși într-un meci, important e să ne susținem unul pe altul și să mergem mai departe, învățând din greșeli. Să fie curajos și să aibă încredere în el!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.