Angelo Massone

Angelo Massone

Angelo Massone a revenit în România și s-a arătat optimist în ceea ce privește viitorul echipei Ceahlăul. Acesta este de părere că insolvența este primul pas spre renașterea clubului. “Vom lucra foarte mult pentru a reuși să salvăm clubul dar mai ales să îl relansăm în urma unui plan de reorgranizare. Am fost ales administrator special al clubului pentru că, în ciuda a ceea ce s-a spus, munca mea continuă. Ne organizăm pentru următorul sezon fotbalistic, suntem aproape gata să ne înscriem în liga a doua, probabil vom fi primul club care se va înscrie. Vom merge în cantonament, în 15 iulie vom face vizitele medicale. Avem deja o idee despre noul antrenor dar într-o săptămână vom face public numele. Mesajul nostru este că suntem optimiști pentru viitor. Va trebui să respectăm toate termenele prevăzute de insolvență dar clubul merge mai departe cu optimism și voință de a continua și cu mari așteptări”, a declarat Massone la întoarcerea în țară.

Clubul rămâne al suporterilor

Acționarul a transmis un mesaj și suporterilor din Piatra Neamț, pe care i-a asigurat că echipa rămâne a orașului. “Vreau să transmit un mesaj în primul rând orașului: chiar dacă suntem acționari majoritari, clubul rămâne al orașului, al suporterilor, a celor care care iubesc clubul. Sunt sigur că toți vor încerca să ne dea o mână de ajutor ca să începem să lucrăm împreună pentru binele clubului și relansarea acestuia”, a mai spus acesta.

Massone vrea să vândă jucători în marile campionate ale Europei

Deși FRF a declarat liberi șase jucători ai Ceahlăului, Massone spune că toți jucătorii sunt sub contract cu echipa pietreană și vrea să câștige bani din vânzarea acestora. “Există oferte pentru jucători, vrem să vindem jucători dar la un preț bun. Vrem să vindem în Italia, Anglia sau Franța. Vrem să facem un club competitiv care să revină în prima ligă. Ne vom reuni pe 15 iulie când va avea loc vizita medicală. Cantonamentul va fi în zonă începând cu 20 iulie. Despre situația financiară, facem un inventariu și în cel mai scurt timp totul va fi rezolvat. Am depus cereri să reprimim utilitățile. Vom analiza toate datoriile. Repet, obiectivul este de a crea un lot competitiv cu care să luptăm pentru primele locuri”, a concis Massone.

Angelo Massone a primit ieri o suspendare de 10 luni pentru declarații jignitoare și calomnioase aduse arbitrilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.