CSMS Iași - Poli Timișoara

CSMS Iași – Poli Timișoara

CSMS Iași a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată ieri, pe teren propriu, în play-out-ul Ligii 1, împotriva Politehnicii Timișoara. Oaspeții s-au prezentat în Copou cu gândul clar de a scoate o remiză, apărându-se pe trei linii în multe momente ale întâlnirii. Șuturile lui Mitic în două rânduri și Țigănașu nu i-au pus probleme lui Strauss, iar arbitrul Istvan Kovacs nu a dictat penalty în minutul 26, atunci când Llullaku a fost împins în careu de către Popescu. În repriza secundă, Onduku i-a luat locul lui Bole, accidentat, iar Cristea a fost avertizat la câteva secunde de la reluare. În minutul 62, Ciucă a ratat cea mai mare ocazie de până atunci a ieșenilor, la capătul unui corner. Opt minute mai târziu Enescu a fost eliminat după un fault la mijlocul terenului asupra lui Hernandez, dar tot gazdele au rămas mai periculoase. Ciucă și Onduku nu au reușit să trimită mingea în poartă din careul mic, iar același Ciucă a încercat o execuție spectaculoasă, trimițând mingea din foarfecă, dar portarul Strauss a reținut.

E un rezultat corect. Am încercat să câştigăm, dar nu am putut. I-am înlocuit pe jucătorii care m-au nemulţumit, însă nici cei care au intrat nu au făcut mai mult. Nu vreau să comentez arbitrajul, însă cred că eliminarea lui Enescu a fost uşoară. Mergem mai departe, e bun şi acest punct”, a declarat Nicolo Napoli la final.

Ieșenii rămân pe primul loc în play-out, dar au ratat șansa de a se distanța de urmăritoarele CS U Craiova și CFR Cluj. Etapa viitoare, trupa antrenată de Nicolo Napoli se va deplasa chiar la Cluj, pentru confruntarea cu CFR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.