CFR - FCBT

CFR – FCBT

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 0-6 partida disputată în această după amiază la Cluj, în play-out-ul Ligii 1. Dublele lui Bud și Juan Carloc au făcut ca echipa clujeană că conducă încă de la pauză cu scorul de 4-0, Nouvier și Lopez întregind rușinea botoșănenilor în Gruia.

“Vreau să se înţeleagă bine, echipa suferă nu că nu s-a făcut pregătire fizică! Probabil s-a făcut prea mult şi acum jucătorii au acuzat o stare de oboseală.  Ori această oboseală nu poate veni în urma faptului că nu au făcut pregătire fizică, ci că s-a făcut prea mult. A fost şi o succesiune de meciuri desfăşurate la un interval foarte scurt. Este foarte greu până la finalul campionatului să mai venim cu plusuri pe partea fizică. Este important ca noi să menţinem o stare mentală bună, care nu poate vine decât în urma rezultatelor”, a declarat Leo Grozavu la finalul partidei.

FC Botoșani va juca etapa viitoare tot în deplasare, la Ploiești, în compania Petrolului, într-un meci extrem de important din subsolul clasamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.