Gabriel Cânu (foto- Andrei Luca)

Gabriel Cânu (foto- Andrei Luca)

UPDATE:

“Precizăm cu jucătorul nostru a suferit o leziune la mușchii aductori în timpul partidei, iar în momentul schimbării a primit o pungă de gheață pe care a aplicat-o în zona afectată.

Gabriel Cânu nu a făcut niciun semn obscen către public. Echipa noastră respectă spectatorii de pe toate arenele, mai ales că la Iași stadionul a fost aproape plin, iar suporterii locali au creat o atmosferă frumoasă, propice fotbalului”, se arată într-un comunicat al ACS Poli Timișoara.

 

CSMS Iași a primit aseară vizita formației Poli Timișoara în cadrul etapei a VII-a din play-out-ul Ligii 1 de fotbal, cele două formații terminând la egalitate, scor 0-0.  Gabriel Cânu, fundașul formației oaspete a fost înlocuit în minutul 77 cu Torres, iar în drumul spre vestiare, acesta le-a arătat semne obscene suporterilor ieșeni de la Tribuna A.

Este cel de-al treilea caz similar după Nicușor Stanciu și Săpunaru, în mai puțin de o lună, fapt ce arată încrâncenarea, dorința și frustrarea din acest final de campionat.  Gestul lui Gabriel Cânu nu a apărut în transmisiunea partidei și nu a fost comentat la finalul întâlnirii, singura dovadă fiind imaginea surprinsă de către fotoreporterul Sport Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.