FC Botoșani a pierdut cu scorul de 2-4 partida disputată pe terenul formației FC Voluntari, în etapa a treia a Ligii 1.

Scorul se datorează în mare parte evoluției dezastruoase a defensivei lui Leo Grozavu, actorii principali fiind Miron, Plămadă, Dimitrov, dar și portarul Iliev. Gazdele s-au distanțat rapid pe tabelă, conducând cu scorul de 2-0 încă din minutul 7, după golurile lui Spahija și Ivanovici, fostul fotbalist al botoșănenilor.

Speranțele moldovenilor au revenit în minutul 30, atunci când Fulop a înscris cel mai frumos gol din noul sezon, lăsându-l fără replică pe Bornescu. Scorul avea însă să fie 2-1 doar pentru 2 minute, pentru că același Ivanovici a marcat din nou după ce Dimitrov și Iliev s-au invitat reciproc la o minge undeva în afara careului.

Repriza secundă a început cum nu se putea mai rău pentru botoșăneni, Novac marcând după o fază fixă la care defensiva oaspeților a fost din nou în vacanță. Cu 12 minute înainte de final, Fulop a realizat dubla, dar era deja prea târziu, iar FC Voluntari – FC Botoșani s-a terminat 4-2.

Pentru echipa lui Leo Grozavu urmează întâlnirea cu CSM Politehnica Iași de marți, partida ce contează pentru optimile de finală ale Cupei Ligii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.