Pentru etapa a VII-a din Liga Națională de handbal masculin Liga Zimbrilor, CS Politehnica Iași va întâlni formația SCM Politehnica Timisoara, în deplasare, mâine, de la ora 17:30.

Poli Iași are cel mai slab start de sezon dintre echipele din Liga Zimbrilor. Cu 0 puncte în șase etape, moldovenii ocupă ultimul loc în clasament. Timișorenii au obținut 8 puncte până acum, ocupând locul 10 în clasament, ultimul meci fiind o remiză, contra echipei de pe locul 2, Steaua București, în deplasare, 25-25.

Antrenorul ieșenilor, Florin Spiridon este încrezător înainte de meci și spune că deplasarea la Timișoara se va juca doar la victorie, dorind să obțină acolo primele puncte din acest sezon: ” Orice meci îl jucăm la victorie. Vom face tot posibilul să jucăm cât mai bine. Nu știu dacă o să câștigăm, important este să ne facem jocul, să jucăm cât mai bine și punctele vor veni în cele din urmă.”

Deși se află pe ultimul loc în clasament, Poli Iași are un atac mai bun decât alte nouă formații din prima Ligă, însă are și cel mai mare număr de goluri primite: “Dacă analizăm, mai mult de 100 de goluri au fost primite pe contraatac. Deci nu cred că este o problemă de apărare, ci mai mult ține de atac. Sper să remediem cât mai repede lucrul ăsta, poate chiar din meciul următor.”

Meciul dintre Politehnica Timișoara și Politehnica Iași va fi transmis, în direct, de către TVR HD, joi, de la ora 17:30.

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.