Cele două echipe de fotbal vor susține un meci de pregătire înainte de reluarea campionatelor din care fac parte după pauza competițională. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 11:00, pe stadionul Areni din Suceava.

După startul foarte slab din al doilea eșalon, Foresta Suceava a trecut peste problemele financiare și de lot, aducând la echipă peste 10 jucători străini și obținând puncte importante în ultimele partide pentru a evita retrogradarea. Ultimul meci din campionat pentru suceveni a fost deplasarea la Afumați, unde trupa antrenată de Nuno Pedro a remizat, 2-2. Foresta se află pe locul 18, cu doar opt puncte câștigate în 11 partide.

De cealaltă parte, FC Botoșani a avut un tur de sezon foarte bun. Echipa antrenată de Costel Enache se află pe locul 5 în Liga I, cu 28 de puncte câștigate, la egalitate cu Astra Giurgiu, dar cu un golaveraj mai slab.

Pentru următorul meci în campionat, Foresta Suceava va primi, sâmbătă, vizita celor de la Dunărea Călărași, ocupanta locului secund în Liga a II-a. În schimb, botoșănenii vor face deplasarea la liderul Ligii I, CFR Cluj, duminică, pentru etapa a 14-a din prima ligă.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.