CSMS Iași futsal

CSMS Iași futsal

Astăzi, de la ora 17.00, Penicilina Iași va susține în Sala Polivalentă din Iași jocul numărul doi din finala pentru locurile 7-8, în compania formației CSM Lugoj. În prima partidă, disputată la Lugoj, oaspetele de azi s-au impus cu scorul de 3-1, astfel încât chimistele au neapărată nevoie de victorie, pentru a împinge întâlnirea într-un meci decisiv.

Imediat după partida de volei, de la ora 19.00, este programată partida dintre CSMS Iași și Informatica Timișoara, în play-off-ul Ligii 1 de futsal. “Meciul începe de la scorul de 0-0 și ce va fi, vom vedea în teren.  Avem șanse de 50% la startul întâlnirii. Pe parcursul jocului, sper ca băieții să se concentreze mai mult decât au făcut-o până acum. Dacă respectăm ceea ce facem la antrenamente, probabil că vom face un rezultat bun”, a declarat Nelu Stancea, antrenorul ieșenilor, într-un interviu acordat Sport Moldova.

Timișorenii au terminat sezonul regulat pe prima poziție, la 4 puncte de urmăritoarele din Tg. Mureș și Deva, fiind astfel favoriți la câștigarea titlului de campioană anul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.