CSMS Iași a câștigat, scor 4-2 meciul din optimile Cupei Ligii, disputat împotriva formației CFR Cluj.

Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș

Liviu Mihai a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 5, după o lovitură liberă executată de Adrian Olah de pe partea stângă. Același Olah a centrat din nou perfect în minutul 13, iar Mihalache a înscris cu capul la colțul scurt. Clujenii au trimis primul șut pe poarta lui Caparco abia în minutul 28, când italianul a respins în corner șutul lui Bogdan Codorean.

Clujenii au redus din diferență în minutul 37, când Da Silva înscris din penalty, după ce Mihalache l-a faultat în interiorul careului pe Ionuț Tirlea. Scorul pauzei a fost stabilit de Păun, care a egalat cu un șut din preajma careului de 16m.

Ieșenii au ieșit montați de la cabine și Pălimaru a înscris cu capul din 10m, în minutul 58, după o centrare de pe partea stângă a lui Voicu.
Cu 10 minute înainte de final, Dedu a fost faultat în careu, arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, iar Olah a transformat cu siguranță, închizând tabela, CSMS Iași – CFR Cluj 4-2.

„A fost un meci greu, în care am dat șansă tinerilor. Am avut 6 jucători titulari sub 18 ani. Diferența s-a făcut la golul 3 al Iașiului, pe care l-am primit prea rapid. Am întâlnit o echipă experimentată, omogenă. Din păcate, nu am 22 de jucători pe care să mă bazez, am doar 14.”, a declarat tehnicianul formației din Gruia.

Este un rezultat bun, este important că am câștigat acest joc. Am avut momente de lejeritate, care pe viitor ne pot costa în campionat. Nu mai avem voie să ne relaxăm la 1-0. Noi tratăm serios Cupa Ligii, e important că am jucat două meciuri înainte de startul campionatului. Mi-aș fi dorit să am o perioadă mai lungă de pregătire. Mai avem nevoie de doi jucători, sper să se realizeze transferul lui Ciucur și ne mai dorim un atacant.” a precizat antrenorul grupării din Copou.

Următorul meci al ieșenilor va avea loc pe 28 iulie, în prima etapă a Ligii I, pe teren propriu, cu Viitorul Constanța.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.