Conferință CSMS - Steaua

Conferință CSMS – Steaua

CSMS Iași a pierdut, scor 0-1, partida din optimile Cupei României, disputată pe teren propriu, în fața formației Steaua București. Unicul gol al meciului a fost marcat de Nicușor Stanciu, în minutul 89, după o gafă în propriul careu a lui Crețu. Ieșenii au reclamat fault în atac într-o primă fază, dar după ce au văzut reluările, oficialii echipei moldave au recunoscut faptul că golul a fost marcat corect.

“Sunt nemulțumit de prima repriză, nu mi-a plăcut jocul elevilor mei în primele 45 de minute. Am intrat cu frică, ne gândeam că jucăm cu Steaua și am avut prea mult respect. Apoi, am avut o repriză secundă mai bună, puteam  înscrie la cele câteva ocazii avute. La final a fost acea greșeală și nu s-a mai putut face nimic.”, a declarat Nicolo Napoli la finalul meciului.

“Prima repriză am controlat meciul, dar după pauză ne-am cam retras. E bine că norocul a fost de partea noastră şi am câştigat. Sunt foarte bucuros că Alex a jucat, şi chiar a făcut-o bine. Sper să recuperăm cât mai mulţi jucători şi să câştigăm vineri. Din câte ştiu, se fac eforturi să îl avem pe Keşeru pe teren cu Dinamo. Eu ca jucător i-am bătut de multe ori, cred că doar o dată am pierdut.”, a spus antrenorul Stelei, Costel Gîlcă.

CSMS Iași va întâlni marți, în deplasare, Rapid București, în etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.