Penicilina a început excelent partida împotriva formației din Piatra Neamț, făcându-l pe fiul lui Dan Gavril să ceară time-out după doar 4 puncte jucate. Ieșencele conduceau cu scorul de 4-0 și au câștigat alte două puncte și după time-out, ajungând la 6-0, mai ales datorită serviciilor foarte bune trimise de Knezevic. Oaspetele au început într-un sfârșit să puncteze, mai ales datorită greșelilor Penicilinei, chimistele relaxându-se după ce tabela a arătat 8-1. UNIC a cerut din nou time-out la 14-6, fără rezultat, scorul ajungând la 19-9. A urmat o perioadă în care gazdele au puncat doar de 3 ori, în timp ce pietrencele au câștigat 6 puncte, iar Gavril a introdus-o pe Grabovețcaia în locul Andrei Streșină, care făcuse câteva greșeli spre finalul setului. Cvijovic a trimis două serve fără șanse pentru adversare, iar Penicilina a câștigat cu scorul de 24-20 primul act.

Setul secund a început din nou foarte bine pentru Penicilina, formația ieșeană conducând cu 3-0, 6-3, 12-5 și 14-9. O nouă relaxare a făcut ca UNIC să revină în joc și să conducă la un moment dat cu scorul de 16-15, dar time-out-ul cerut de Gavril le-a făcut pe chimiste să își lase adversarele la 9 puncte în urmă la finalul setului.

Setul al treilea avea să fie și ultimul. Echilibrul a ținut până la 11-9, moment în care Penicilina a început să se desprindă, conducând la un moment dat cu scorul de 20-10. Scorul ultimului act a fost 25-19, iar Iașul speră acum cu adevărat la play-off, apropiindu-se la doar 2 puncte de UNIC Piatra Neamț.

Pentru echipa antrenată de Dan Gavril urmează luni, de la ora 17.00, întâlnirea cu CSM Târgoviște, tot în Sala Polivalentă din Iași.

Omul meciului: Jelena Cvijovic

Leave a Reply

Your email address will not be published.