Nicolo Napoli

Nicolo Napoli

Jucătorii echipei CSMS Iași, împreună cu președintele Florin Prunea și antrenorul Nicolo Napoli au fost invitați astăzi la Palatul Roznovanu pentru a discuta cu primarul interimar Mihai Chirica despre viitorul echipei.

“Îmi pare rău că nu a existat până acum o colaborare mai strânsă între noi și echipă. Vrem ca acest lucru să nu se mai repete. Stați liniștiți, Primăria va susține în continuare echipa de fotbal, dar și celelalte sporturi din Iași. Vrem ca pe viitor să fie o comunicare internă, nu prin intermediul presei”, a declarat Mihai Chirica.

În cadrul întâlnirii s-a anunțat faptul că salariile au fost achitate, rămânând o singură lună restantă la chirii.

“Îmi cer scuze pentru cele spuse după meciul cu FC Voluntari. A fost o reacție la cald și sper să nu se mai repete. Nu știu dacă voi continua din vară la Iași. Prioritar este ca jucătorii să rămână, președinții vin și pleacă”, a spus președintele Florin Prunea.

Antrenorul Nicolo Napoli a cerut liniște pentru a putea pregăti următoarele partide, prima dintre ele având loc miercuri, la Chiajna. “Nu știu dacă voi rămâne la Iași de la vară, dar acum noi trebuie să ne concentrăm doar pe jocul echipei și îmi doresc să fie liniște pentru a putea lucra și a putea pregăti meciurile următoare”, a declarat antrenorul formației din Copou.

Miercuri, CSMS întâlnește în deplasare Concordia Chiajna, iar duminică, de la ora 18:00, în Copou, moldovenii vor da piept cu CS U Craiova, într-un derby al play-out-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.