UPDATE: Contactat de ProSport, fundașul dă vina pe lipsa de experiență. “Nici nu trebuia să se dea henţ. Aşa mi-a zis şi tuşierul, că nu trebuia să se dea penalty. Pentru că n-a fost intenţie… Mie îmi place să joc mai complicat, să pun mingea jos, să pasez. Din cauza asta apar şi greşelile. Dar nu este nimic intenţionat. Şi antrenorul mi-a spus să joc mai simplu, dar mie îmi place să intru în combinaţii, să pasez. Este vorba şi despre lipsă de experienţă. Dacă vă uitaţi, trebuia să câştigăm lejer la câte ocazii am avut. şi atunci cum poate fi vorba despre intenţie?”, a declarat acesta.

 

Andrei Burcă, fundașul formației SC Bacău, uimește în liga secundă. Acesta este la al patrulea meci în care gafează împotriva aceleiași echipe, Rapid București. Sport Moldova vă prezintă fazele la care acesta le-a pus pe tavă mingea adversarilor sau momentul în care a înscris în propria poartă. De notat este faptul că de fiecare dată când Burcă a gafat, băcăuanii conduceau sau erau la egalitate cu formația bucureșteană.

  1. SC Bacău – Rapid București, 1-2, 1  martie 2014

În minutul 42, Burcă (numărul 3 pe tricou) a trimis o pasă excelentă pentru atacanții adverși în propriul careu, asistentul a ridicat fanionul pentru un offside inexistent (mingea venea de la adversar), ceilalți fotbaliști băcăuani s-au oprit, crezând că centralul va dicta offside, Selagea a centrat, iar Burcă a marcat în propria poartă, ca și cum nu ar fi fost de ajuns pasa către adversari dată cu 10 secunde mai devreme.

           2. SC Bacău – Rapid București, 1-2, 26 aprilie 2014

În minutul 25 al partidei, Burcă dă pe lângă minge la o pasă de circa 30 de metri a unui adversar rapidist și Daniel Niculae scapă singur cu portarul băcăuan, care salvează inextremis. Câteva secunde mai târziu, Burcă pierde din nou mingea inexplicabil in preajma careului, Daniel Niculae scapă pentru a doua oară singur cu Petrariu, care apără din nou și mingea iese în corner. Burcă este înconjurat de coechipierii săi care îi cer explicații pentru fazele uluitoare de mai devreme.
În minutul 41, la scorul de 1-0 pentru SC Bacău, Burcă primește al doilea galben și implicit cartonașul roșu, pentru un fault fără sens la mijlocul terenului.

 

          3. SC Bacău – Rapid București, 0-3, 31 octombrie 2015

Minutul 13 al întâlnirii, la o fază care nu anunța absolut nimic, Burcă preia mingea la 20 de metri de propria poartă, dar, prea relaxat fiind, Iulian Popa îi fura obiectul muncii de sub nas și deschide scorul pentru Rapid.

 

4. Rapid București – SC Bacău, 5-1, 24 martie 2016

Minutul 15 al partidei din Giulești, centrare de pe partea dreaptă, iar Burcă reușește, după o fază desprinsă dintr-o piesă de balet pentru copii, să atingă mingea cu mâna. Centralul întâlnirii acordă lovitură de la 11 metri pentru Rapid, iar gazdele deschid scorul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.