Grahovac, Mitic, Golubovic

Grahovac, Mitic, Golubovic

CSMS Iași primește sâmbătă, de la ora 18:00, vizita formației CFR Cluj, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1 de fotbal. Nicolo Napoli nu se va putea baza nici în meciul împotriva ardelenilor pe Milan Mitic, cel care va merge vineri la un nou control, pentru a vedea cât mai este nevoit să stea departe de gazon.De asemenea, în lotul ieșenilor nu va intra nici portarul Branko Grahovac, cel care va fi suspendat ca urmare a cumului de cartonașe galbene.

În schimb, Cosmin Frăsinescu a fost în lotul ieșenilor încă de săptămâna trecută, de la Pitești și ar putea prinde minute în această rundă. Bojan Golubovic, atacantul care a suferit o accidentare în minutul 88 al partidei împotriva formației FCSB, va putea fi folosit și el în meciul contra clujenilor. De altfel, bosniacul este singurul jucător din Liga 1 care a fost prezent în toate partidele din sezonul regulat, fiind folosit titular în 25 de meciuri.

În altă ordine de idei, echipa din Copou a primit vești bune în ceea ce privește situația financiară, la finalul acestei săptămâni urmând să fie virată în cont o sumă de la Fundația Sportului Ieșean, iar în următoarea perioadă, CSMS va primi o nouă tranșă din drepturile de televizare.

Tichetele de intrare la partida dintre CSMS Iași și CFR Cluj vor costa 5 lei la peluză, 20 de lei la tribuna A și B, 30 de lei la tribuna 0A și 0B și 50 de lei la tribuna 0. Acestea vor fi puse în vânzare la magazinul oficial al CSMS Iași vineri, de la ora 12:00-20:00 și sâmbătă, exclusiv la casele de bilete de la stadion, intre orele 9:00-18:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.