Ceahlăul

Ceahlăul

Ceahlăul Piatra Neamț a câștigat, scor 2-1, partida din penultima etapă a Ligii 1, disputată pe teren propriu, în compania formației CSU Craiova. Herghelegiu a deschis scorul în minutul 38, după un șut deviat, iar nemțenii au întors rezultatul în repriza secundă prin golurile marcate de Sialmas (70) și Buden (90).

Îmi termin contractul în această vară și nu vreau să îl prelungesc. Am oferte și din țară și din străinătate, dar vom vedea în următoarea perioadă ce se va întâmpla“, a declarat Vlad Achim, fotbalistul Ceahlăului.

A fost o partidă în care niciuna dintre cele două echipe nu a mai respectat registrul tactic, acest lucru ducând la peste 30 de ocazii de gol de ambele părți.

A fost o surpriză de proporții.  Nu am știut să închidem jocul, nu am reușit să marcăm și am făcut greșeli de poziționare. Am avut atâtea ocazii, nici nu le mai țin minte. Ne propusesem să obținem 6 puncte din aceste 2 meciuri“, a spus Emil Săndoi la finalul partidei.

Ceahlăul se va deplasa etapa viitoare la Cluj, pentru partida cu Universitatea, în timp ce oltenii vor primi vizita CFR-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.