CSMS - Informatica

CSMS – Informatica

CSMS Iași a obținut o victorie fantastică în fața liderului Informatica Timișoara, în primul meci din play-off-ul Ligii 1 de futsal. Echipa antrenată de Nelu Stancea a deschis scorul în minutul 18, prin Alexandru Pricop, ieșeanul șutând imparabil sub bara porții adverse. Intervențiile excelente ale portarului Marius Chiriac și jocul defensiv pregătit de tehnicianul Iașiului au făcut ca CSMS să conducă la pauză cu scorul de 1-0.

A urmat o repriză secundă de foc, cei 250 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă trăind în picioare cele 20 de minute ale actului doi. Alexandru Pricop a marcat din nou în minutul 24, iar Valentin Pricop a înscris golul trei. Timișorenii au renunțat la portar, iar Despan a profitat și a trimis mingea în plasă din propria jumătate, în minutul 27. Informatica a reușit să marcheze de 3 ori, dar încercările vedetelor Matei, Lupu și a internaționalilor timișorenilor nu au fost de ajuns pentru a învinge o defensivă de fier pregătită de Nelu Stancea.
“Este o victorie meritată. Felicit jucătorii și mulțumesc publicului care a fost extraordinar astăzi și nu numai astăzi. Acum urmează cele două jocuri de la Timișoara, unde va fi foarte, foarte greu. Au o echipă foarte bună, cu mulți jucători de națională și cu mulți internaționali. Dorința și ambiția noastră au făcut ca noi să câștigăm partida de azi. Am pregătit foarte bine jocul, știam că vor juca 5 contra 4, cunosc foarte bine acești jucători. Au revenit și Despan și Toni, sperăm să rămână în continuare la noi”, a declarat Nelu Stancea la finalul partidei.

Pentru CSMS urmează două meciuri la Timișoara, ieșenii având nevoie de o singură victorie, deoarece întâlnirea se joacă după sistemul <cel mai bun din 3 meciuri>.

Leave a Reply

Your email address will not be published.