Cornel Șfaițer

Cornel Șfaițer

După un parcurs nu tocmai bun în ultimele etape din play-out, FC Botoșani a reușit să se descătușeze, învingând la pas, la Ploiești, pe Petrolul, scor 4-0. În urma victoriei clare in fața lanternei roșii a clasamentului Ligii I, moldovenii, care înaintea partidei ocupau loc de baraj, au urcat pe locul 4, acumulând 24 de puncte.

După partida de la Ploiești, președintele celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer s-a arătat mulțumit de evoluția echipei și a subliniat importanța crucială a celor 3 puncte obținute.

”E o victorie de nouă puncte. Am jucat cu cuţitul la os şi nu au mai avut nici oboseală. La 4-0 alergau fără probleme. Am avut şi un pic de şansă dar astăzi aveam puterea să câştigăm chiar dacă marcau ei primii. Cucu şi Bordeianu au fost extraordinar. Bordeianu a avut luciditate, a făcut cel mai bun joc de când e la Botoşani. După 0-6 am reuşit un 4-0 care le dă moral. Le-am spus în vestiar că dacă învingem şi pe Voluntari, ne putem bucura de sărbători. Mai avem şase puncte importante. Dacă obţinem trei puncte cu Voluntari, putem spune că suntem pe drumul cel bun. Ar fi o victorie care ne-ar asigura liniştea necesare. Mulţi ne credeau victime, inclusiv cei de la Petrolul dar băieţii au arătat că sunt puternici. A fost extraordinar dar ne trebuie în mod obligatoriu o victorie cu Voluntari”, a declarat oficialul botoșănean.

Etapa următoare, FC Botoșani va întâlni pe teren propriu pe FC Voluntari. Partida va avea loc vineri, 29 aprilie, de la ora 20.00.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.