CSMS Iași - Petrolul

CSMS Iași – Petrolul

CSMS Iași – Petrolul Ploiești, 1-0 (0-0)

CSMS Iași continuă să meargă ceas în Liga I. În etapa a 3-a a Ligii I de fotbal, elevii lui Nicolo Napoli s-au impus pe teren propriu în fața formației Petrolul Ploiești cu scorul de 1-0. Victoria moldovenilor a fost adusă de Bojan Golubovic, care a punctat în minutul 86. Reușita atacantului bosniac a fost contestată vehement de oaspeți, care au acuzat un fault asupra lui Pecanha, însă centralul întâlnirii, Cătălin Găman a arătat centrul terenului.

CSMS Iași – Petrolul Ploiești s-a încheiat 1-0, iar moldovenii au acumulat 7 puncte în clasament, egalând liderul ASA Târgu Mureș.

Declarații după joc:

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași: „Sunt fericit de rezultat, a fost un meci foarte greu. Prima repriză a fost foarte bună, am avut câteva ocazii mari de gol. În partea a doua ei au început mai bine, ne-au pus probleme, dar în final băieţii au încercat să câştige şi au reuşit. E bine că adunăm puncte, încercam să terminăm prima parte a campionatului cu cât mai multe puncte. Mai avem de muncit, suntem abia la început de campionat, după o perioadă scurtă de pregătire. Echipa nu este 100% pregătită, dar sunt mulţumit de rezultate. Obiectivul meu este salvarea de la retrogradare”

Tibor Selymeș, antrenor Petrolul Ploiești: „A fost un meci echilibrat, un egal era corect. Normal e să protejezi portarul în 6 metri, Golubovici intră în Pecanha şi e fault. Toţi suntem supăraţi că am luat gol în ultimele minute… Nu l-am bătut pe Prunea, dar el ne-a bătut cu arbitrii. Noi am jucat mai bine în repriză a doua. Nu e posibil să pierzi în halul ăsta aşa cum am pierdut noi azi!”

În runda următoare, CSMS Iași va întâlni sâmbătă, în deplasare, formația Pandurii Tg. Jiu.

Radu Căciulă

radu.caciula@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.