CSMS

CSMS

CSMS Iași primește astăzi, de la ora 21:00, vizita Petrolului Ploiești, în etapa a III-a a Ligii 1 de fotbal. Trupa antrenată de Nicolo Napoli este la primul meci disputat acasă în acest sezon, dorind să le ofere suporterilor motive de bucurie la finalul acestei partide. rea după sezonul trecut. Prin vocea antrenorului, CSMS a anunţat că merge la victorie mâine. “Vom avea un meci dificil, însă vom încerca să facem un meci bun şi să câştigăm. Vrem să facem lucruri bune şi pentru suporteri şi pentru noi. Avem nevoie de cât mai multe puncte într-un sezon echilibrat, în care fiecare echipă îşi propune acest lucru şi calificarea în play-off”, a declarat Nicolo Napoli.

CSMS Iași a obținut 4 puncte în primele 2 meciuri, învingând în etapa precedentă la Chiajna, scor 1-0. Petrolul vine la Iași cu doar 2 puncte acumulate, remizând cu Steaua și FC Voluntari în startul sezonului. “CSMS e o echipă foarte bine organizată, dar sunt convins că vom lua punct sau puncte. Abia aştept să-l bat pe Prunea”, a declarat antrenorul oaspeților, Tibor Selymeș.

De la ora 12:00 se vor deschide casele de bilete de la stadion, suporterii putându-și procura tichete până la ora startului partidei.

Formația probabilă CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu – Mitic – Viveiros, V. Gheorghe, Grigorie, Bole – Golubovic

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.