Astăzi, de la ora 18:30, CSMS Iași va primi vizita Oțelului Galați, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Ligii I de fotbal.

CSMS Iași - Oțelul Galați

CSMS Iași – Oțelul Galați

Tensiunea este mare înaintea acestei partide, ambele echipe având nevoie de puncte, după ce în primele etape ieșenii au acumulat doar 2 puncte, iar gălățenii un singur punct în clasament. De la oaspeți vor lipsi Cojoc și Miron,  doi jucători de bază ai echipei lui Michael Weiss, aceștia fiind suspendați.

“Este un joc la fel de important ca și cele de până acum sau ca cele care vor urma. Sper ca în meciul cu Oțelul să avem o evoluție bună pe toată durata partidei. Ne vedem de munca noastră, nu ne interesează problemele de la Oțelul.”, a declarat Marius Lăcătuș, acesta făcând referire la faptul că jucătorii gălățeni nu s-au antrenat în primele zile ale săptămânii trecute.

De la ieșeni vor lipsi Mitic, suspendat după cartonașul roșu primit în partida cu Petrolul, iar Liviu Mihai și Bole sunt în continuare accidentați.

În ultima întâlnire dintre cele două formații, CSMS Iași a învins la Galați, scor 3-0, după o triplă a lui Marius Onofraș, jucător care nu mai este în lotul echipei din Copou în acest sezon.

Echipe probabile:

CSMS Iași: Caparco – Voicu, Mihalache, Munteanu, Vladu – Bosoi, Olah, Dedu, Ciucur – Wesley, Pălimaru.

Oţelul Galați: Plopeanu – Mişelăricu, Sipovic, Pecha, D. Popescu – Karlik, St. Cucu – Avdic, C. Cristea, A. Zaharia – Tudorie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.