Petre Ivanovici, atacantul celor de la FC Botoșani, a fost printre primii jucători ce au părăsit formația moldavă în această vară. Deși, inițial, atacantul și-a motivat plecarea spunând că a acceptat oferta ilfovenilor din considerente financiare, acum, finanțatorul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, afirmă că, încă din iarna trecută, atacantului i s-au făcut oferte de a-și prelungi contractul, similare cu cea făcută de Voluntari.

„Ivanovici a avut un noroc fantastic pentru că l-a ascultat pe Leo şi apoi i-a dat foarte mult curaj Cristi Pustai, s-a pregătit, nu aveam jucător de bandă după plecarea lui Martinus… Unde a plecat el, va fi în aceeaşi situaţie ca acum doi ani. Nu este niciun fel de pierdere. El a refuzat Botoşaniul şi a spus că nu mai vrea în Botoşani. Oferta noastră era cel puţin identică cu cea de la Voluntari. Îi dădeam şi bani la semnătură. El nu a vrut să semneze în iarnă pentru că nici noi nu îi dădeam condiţii foarte bune. El nu prindea un contract de 3000 de euro la noi. Când i-a crescut valoarea, i-am crescut şi eu oferta. Nu este nicio problemă. A plecat Ivanovici şi a venit Herghelegiu. E cel puţin la fel bun.”, a precizat Iftime, pentru btonline.ro.

În altă ordine de idei, până acum, FC Botoșani a realizat un singur transfer, cel al atacantului Andrei Herghelegiu, venit de la CS Universitatea Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.