Valeriu Iftime

Valeriu Iftime

FC Botoșani se află, în acest moment, la doar o poziție distanță de podiumul play-out-ului, acumulând 31 de puncte, cu două mai puțin decât CSU Craiova, ocupanta locului 3. În mare parte, traseul excelent al grupării moldave din ultimul timp, s-a datorat mijlocașului Gonzalo Cabrera care, în acest moment, este lider în clasamentul marcatorilor din play-out, cu 6 reușite.

 Argentinianul a intrat în vizorul multor formații, atât din țară cât și din străinătate, iar finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime spune că o ofertă bună nu poate fi refuzată.

„Toţi jucătorii pot să plece dacă au o ofertă bună. Lotul nu poate să rămână aşa pentru că un club se alimentează şi din jucători vânduţi. Cu siguranţă nu vor pleca toţi trei (Iliev, Ngadeu şi Cabrera). Dacă avem o ofertă foarte bună pentru unul din ei sau pentru doi, vor pleca. Cabrera încă nu e de vânzare dar dacă îţi dă un milion pe Cabrera, îl dai. Dacă ştie că are un contract bun şi i se oferă un salariu mai mare, nu îl mai poţi ţine la Botoşani.“, a declarat Iftime, pentru btonline.ro.

Gonzalo Cabrera a semnat cu FC Botoșani în 2015 un contract pe 3 ani.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.