Duminica, 26 martie 2017, incepand cu ora 12:00, se va consuma cea de-a XX-a etapa a Ligii a 4-a iesene. Este etapa mult asteptata de Unirea Ruginoasa, echipa care, cu un joc mai putin disputat si singura neinvinsa in aceasta editie de campionat, a petrecut iarna pe locul 2, in spatele celor de la Unirea Mircesti.
Ruginoasa are nevoie de o victorie pe teren propriu contra Gloriei Baltati pentru a reveni pe prima pozitie, in conditiile in care, nu mai departe de duminica trecuta, era foarte aproape sa se impotmoleasca la Motca. Cu un om mai putin pe teren inca din prima repriza, echipa din Ruginoasa s-a impus la final cu 1-0 in fieful penultimei clasate.
Un meci la fel de atractiv se anunta si la Harlau, acolo unde Viitorul din localitate primeste vizita celor de la Steaua Magica. Steaua Magica si Harlau, alaturi de Erbiceni si Sinesti, se lupta pentru ocuparea ultimului loc pe podium la finalul acestei editii.
Ceva mai aproape de Iasi, la Barnova, Stejarul da piept cu Flacara Erbiceni, intr-un meci care se anunta foarte interesant prin prisma intaririlor aduse de noul antrenor al gazdelor, Marin Amanar. Misiunea Erbiceniului se anunta a fi una complicata, in masura in care Irinel Ionescu nu se poate baza pe capitanul Bogdan Ghiarasim (suspendat), precum si pe alti cativa jucatori de baza. De cealalta parte, Amanar si-a trecut deja in cont un succes, 3-2 in deplasarea de la Ciurea, nimeni alta decat fosta sa echipa!
LIGA 4, IASI – PROGRAMUL ETAPEI A 20-A
CS Stejarul Barnova – Flacara Erbiceni
Olimpia Popricani – CS Tomesti
Viitorul Harlau – Steaua Magica
Unirea Ruginoasa – Gloria Baltati
Viitorul Lungani – Vointa Motca
Stejarul Sinesti – CS Ciurea
Unirea Scanteia – AS Gloria Bals
Informații oferite de oficialii Flacăra Erbiceni

Leave a Reply

Your email address will not be published.