CSMS - CS U

CSMS – CS U

Dacă până acum, fotbaliștii de la CSMS Iași erau remunerați, conform Regulamentului de Ordine Interioară (ROI), cu 450 de euro în caz de victorie și îndeplinire a obiectivului final, astăzi, conducerea clubului a hotărat dublarea acestor prime. Astfel că, de acum înainte, jucătorii moldoveni vor primi câte 900 de euro pentru ficare eventuală victorie obținută, și tot atât pentru clasarea pe locurile VII-IX, obiectivul declarat al clubului.

„Suntem foarte aproape de atingerea unei performanţe unice în istoria oraşului, calificarea în cupele europene, chiar dacă nu acesta este obiectivul nostru. Pentru a încerca să profităm de culoarul pe care îl avem, am decis să luăm toate măsurile pentru ca jucătorii să fie concentraţi sută la sută la meciurile extrem de dificile care se vor disputa în această lună. Printre acestea se numără şi stimularea lor suplimentară, prin dublarea primelor de victorie pentru partidele care se vor mai juca”, a motivat hotărârea, președintele executiv, Florin Prunea.

Până la finalul campionatului, CSMS Iași va mai disputa două meciuri acasă, cu Concordia Chiajna și FC Botoșani, și trei în deplasare, cu FC Voluntari, CSU Craiova și ACS Poli Timișoara.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.