Alexandru Crețu

Alexandru Crețu

Astăzi, de la ora 15:30, CSMS Iași întâlnește Oțelul Galați, în deplasare. Formația pregătită de Nicolo Napoli vine cu un moral excelent pe malul Dunării, după 4 victorii consecutive, două dintre ele cu pretendente la titlu în Liga 1. Din lotul deplasat la Galați lipsesc Milan Mitic, suspendat și Adrian Olah, în continuare accidentat. În locul lui Mitic, la închidere, sunt șanse mari să reapară internaționalul Alexandru Crețu, revenit după o accidentare suferită în această iarnă. În cazul unei victorii, ieșenii acumulează 27 de puncte și își măresc considerabil șansele pentru salvarea de la retrogradare.

În ultima partidă dintre cele două echipe desfășurată la Galați, CSMS s-a impus cu scorul de 3-0 grație unei triple a lui Marius Onofraș. În tur, cele două formații au terminat la egalitate, scor 0-0.

Pe stadionul pe care alb-albaștrii doresc a 5-a victorie consecutivă vor fi prezenți și circa 50 de suporteri ieșeni, care au ales să fie alături de echipă, chiar dacă programarea meciului într-o zi de miercuri nu este favorabilă unei deplasări.

Echipa probabilă CSMS Iași: Grahovac, Voicu, Mihalache, Plămadă, Bădic – Ciucur, Crețu, Enescu, Țigănașu, Onduku, Golubovic

Leave a Reply

Your email address will not be published.