știre în curs de actualizare

MIHAI TEJA este noul antrenor al Politehnicii Iași. Acesta a semnat un contract valabil un an. Tehnicianul va avea trei colaboratori: un antrenor secund, un analist video și un preparator fizic. Întrebat despre viitorul lui Adrian Kereszy, Teja a răspuns: ”Dohot rămâne, Kereszy încă nu știm”

Despre actualul ”secund” al Iașului a vorbit și președintele Ambrosie, care a spus că își dorește ca acesta să rămână în cadrul clubului, orice s-ar întâmpla.

———————————–

UPDATE 16.00: Negocierile continuă în Copou. Principala problemă o reprezintă faptul că Mihai Teja dorește să vină împreună cu alți patru oameni în staff-ul Politehnicii.

UPDATE 13.30: După câteva minute în care a stat singur, pe o bancă din apropierea stadionului, dând câteva telefoane, Mihai Teja a intrat din nou în incinta arenei.

“Încă nu am semnat. Mai negociem”, au declarat Teja și Ambrosie, după care au plecat împreună de la sediul clubului.

La stadion a ajuns și vicepreședintele Cristi Starică.

—————————-

 

UPDATE: Teja a ajuns la Iași și s-a întâlnit cu primarul Mihai Chirica și președintele Ambrosie.

De la această oră, ultimele negocieri au rămas între președinte și Teja. Prezentarea oficială, care ar fi trebuit să aibă loc în jurul orei 13.00, întârzie.


Mihai Teja și Politehnica Iași au ajuns la ultimele discuții în ceea ce privește o viitoare colaborare, iar tehnicianul ajunge astăzi în capitala Moldovei pentru a negocia ultimele detalii și a semna, un eventual contract. Prezentarea oficială, în cazul în care cele două părți vor ajunge la un acord final, este programată în jurul orei 13.00, iar Sport Moldova vă va ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în Copou, în cursul acestei zile.

Mihai Teja a antrenat ultima dată FCSB, plecând de la echipa condusă de George Becali după ce a ratat titlul, obiectiv obligatoriu impus de conducerea bucureșteană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.