Foresta Suceava este în această săptămână în căutarea primelor puncte din actualul sezon competițional. Sâmbătă, începând cu ora 11:00, moldovenii vor primi pe stadionul din Areni vizita celor de la UTA Bătrâna Doamnă, în cadrul celei de-a doua etape a campionatului ligii a 2-a.

Dupa eșecul din prima etapă împotriva celor de la Tărlungeni, acum sucevenii iși doresc cu orice preț victoria împotriva grupării arădene. “Am mers în vestiar şi am vorbit cu jucătorii. Toată lumea este conştientă că a fost un meci mai puţin reuşit. I-am simţit dornici de revanşă şi le-am transmis că nu mai avem voie să repetăm greşelile din prima etapă. În mod sigur va veni multă lume la stadion, iar fanii vor să vadă determinare şi o mare dorinţă de victorie. Nu avem voie să ne facem de râs”, a declarat preşedintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

Vestea bună este că pentru această partidă vor fi apți de joc și Andrei Cerlincă şi Constantin Mihăiţă, jucători pe care antrenorul principal al Forestei nu a putut miza etapa trecută, iar zilele acestea s-a alăturat lotului și Cătălin Strungariu, fotbalist care a evoluat în trecut pentru Aerostar Bacau și CFR Rapid Suceava. Dorin Goian și colegii săi caută în acest moment un înlocuitor pentru Burcă, jucătorul Forestei care a plecat de la Suceava la Botoșani, pentru a evolua pentru gruparea din primul eșalon fotbalistic al țării.

„Plecarea lui Burcă la FC Botoşani, cu doar două zile înainte de meciul cu Tărlungeni, ne-a lăsat puţin descoperiţi în centrul apărării. Suntem în căutarea unui alt apărător central, am demarat câteva discuţii şi sper ca în cel mai scurt timp să reuşim să ne acoperim şi pe acest post”, a precizat Dorin Goian. Partida dintre Foresta Suceava si UTA Batrana Doamna se anunta una pe cat de dificila pe atat de spectaculoasa, fiind în joc trei puncte prețioase și pe deasupra și orgoliul, pe care cu siguranță ambele echipe îl au de a își apăra renumele și de a câștiga supremația.

Biletele pentru partida de sambată urmează să fie puse în vânzare, contravaloarea unui tichet fiind de 10 lei. Copiii vor beneficia de intrare gratuită.

Laura Hulubei

Leave a Reply

Your email address will not be published.