Știința Miroslava primește astăzi, de la ora 18.00, vizita formației Dacia Unirea Brăila, în etapa a doua a ligii secunde de fotbal. Este primul meci de pe teren propriu a ieșenilor în eșalonul secund, aceștia venind după eșecul la limită suferit în prima etapă, în fața formației din Tg. Mureș.

„Mai mult de jumătate dintre jucătorii din lot sunt la debutul în liga a II-a, este normal să aibă trac la debut, dar ca joc sunt mulţumit de ceea ce am făcut la Tg. Mureş. Mă aştept la un meci disputat cu Dacia Unirea Brăila, se întâlnesc două echipe de valori apropiate, cu un plus de experienţă pentru oaspeţi, care au jucători cu ştate vechi în al doilea eşalon. Noi jucăm pe teren propriu, avem publicul de partea noastră şi ne dorim cele trei puncte. Ne dorim salvarea de la retrogradare, dar eu cred că un obiectiv realizabil pentru noi este clasarea în primele zece”, a declarat antrenorul Cristi Ungureanu, la conferința de presă premergătoare meciului de astăzi.

Suporterii pot achiziționa bilete pentru această partidă începând cu ora 12.00, de la stadionul Emil Alexandrescu. Un tichet la tribune costă 10 lei, iar la Tribuna 0, 15 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.