CSM Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată aseară pe Arena Națională, în compania formației FCSB. Ieșenii au început curajos întâlnirea, făcând un pressing avansat și rămânând în terenul advers în primele minute ale meciului. Curajul lui Flavius Stoican a fost răsplătit în minutul 9, atunci când Platini a deschis scorul, după un ”un-doi” reușit în preajma careului cu Pedro. Alb-albaștrii s-au retras ușor după marcarea golului, dar lipsa de luciditate a bucureștenilor în careul ieșean a făcut ca Iașul să rămână în avantaj la pauză.

În repriza secundă, CSM Politehnica a mai rezistat doar 11 minute, până în momentul în care Tiago a comis un henț în careu, iar Gnohere, intrat la pauză, alături de Teixeira, a adus egalarea, din penalty. Kelava a avut câteva intervenții spectaculoase, care ar trebui să îl țină titular și în etapele următoare, acesta reușind să mențină rezultatul de egalitate afișat pe tabelă. Danu Spătaru ar fi putut aduce toate cele 3 puncte mari în Copou, dar mijlocașul moldovean a ratat incredibil singur cu Niță, după un contraatac reușit în finalul întâlnirii.

Pentru CSM Politehnica urmează duelul cu Dinamo București, programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul Emil Alexandrescu.

Foto: Cătălin Ghițescu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.