Știința Miroslava a obținut primul punct din istorie în liga secundă de fotbal, după ce a terminat la egalitate, scor 4-4, în această seară, partida din etapa a II-a, disputată în Copou, împotriva formației Dacia Unirea Brăila.

Ieșenii au practicat un joc entuziasmant, deschizând scorul încă din minutul 5, prin Marin, după un contraatac excelent al echipei antrenate de Cristi Ungureanu. Oaspeții au egalat în minutul 17, după un penalty comis de portarul Avram și au intrat în avantaj 2 minute mai târziu, când Roșoagă a înscris pentru 1-2. Zece minute mai târziu, Tăcuțanu a egalat din lovitură de pedeapsă, iar peste un minut, Raul Avram a scos de sub bară șutul lui Cubleșan. Cele două formații au intrat la cabine la egalitate, scor 2-2, după o primă repriză jucată la o temperatură de peste 30 de grade.

GALERIE FOTO

Chindriș a înscris pentru 3-2 în minutul 63, dar avantajul gazdelor a durat doar 3 minute, oaspeții egalând din nou. În minutul 89, brăilenii au marcat golul 4, după o fază în care Miroslava ar fi trebuit să primească fault asupra lui Taciuc, în terenul Dunării. Încurajați de pe margine încontinuu de Cristi Ungureanu, cel care a crezut până la final în șansa echipei sale, jucătorii Științei au reușit egalarea în minutul 92, dintr-un nou penalty executat de Tăcuțanu.

”Am avut greșeli impardonabile, suferim pe faza defensivă și asta îmi dă de gândit. Unii dintre ei nu au reușit încă să treacă pragul în Liga a 2-a. Am pregătit meciul foarte bine, știam că schimbă foarte des partea și sunt supărat din cauza asta. E diferit pentru noi să jucăm în Copou, suntem obșinuiți la noi, dar mulțumesc pe această cale suporterilor prezenți la meci, care ne-au încurajat pe toată durata partidei”, a declarat la final antrenorul Științei Miroslava, Cristi Ungureanu.

La întâlnire au asistat circa 500 de suporteri, printre care și câțiva jucători ai CSM Politehnica Iași, alături de președintele Adrian Ambrosie.

Etapa viitoare, Știința va înfrunta în deplasare formația FC Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.