CSM Politehnica Iași a câștigat dramatic partida disputată în această seară în compania formației Dinamo București, echipă care nu a mai reușit o victorie în Copou din anul 2009. Câinii au deschis scorul în minutul 9, prin Nemec, iar ieșenii au replicat cu două ocazii mari în următoarele minute, jocul echilibrându-se până la pauză, când tabela arăta 1-0 pentru bucureșteni.

Discursul lui Flavius Stoican i-a scos pe alb-albaștri mai motivați în fața celor circa 6.500 de spectatori prezenți, iar Kizito a egalat cu 10 minute înainte de final, ridicând întregul stadion în picioare. Nedelcearu a primit cel de-al doilea cartonaș galben cu 6 minute înainte ca Iașul să egaleze, iar Qaka a fost și el eliminat după un fault la mijlocul terenului, în minutul 85. Jo Santos a dat lovitura decisivă în minutul 94, aducând toate cele 3 puncte în Copou.

Iașul obține 4 puncte din două meciuri cu echipele din capitală care se bat la titlu în acest sezon, iar Dinamo a bifat al 8-lea an în care nu a câștigat pe stadionul Emil Alexandrescu. Etapa viitoare, gruparea antrenată de Flavius Stoican se deplasează la Giurgiu, pentru întâlnirea cu Astra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.